Víkendové výsledky 10.6 - 11.6.2017

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
MFK Dubnica – ŠK LR CRYSTAL Lednické Rovne  0:2 (0:2)

Hodnotenie: V derby mali prvú šancu domáci, keď v 12. min Jakúbek prešiel obranou, no Bačík jeho strelu vyrazil. Z protiútoku hostia vybojovali roh a po skrumáži poslal odrazenú loptu do siete Pokorný. Dubničania sa snažili o zmenu stavu, ale gólové šance nemali. Sklárov sa vydarila akcia v 42. min a Prekop zvyšoval na 0:2. V druhom polčase neprišiel dubnický tlak, hralo sa väčšinou medzi šestnástkami. Domáce pokusy o nakopávané lopty hostia bez problémom vyriešili. Dubnica si nevytvorila šancu, a tak na jar až v sedemnástom zápase prvýkrát prehrala.

Góly: 14. Pokorný, 43, Prekop.

Rozhodoval Sárai, ŽK: Častulín Híreš, Púček. 510 divákov.

MFK: Digaňa – Floriš, Suchý, Horecký, Václav, Jakúbek, Filo, Gašpar (46. Hlatký), Častulín, Švec, Štefánek. Tréner P. Jakuš.

ŠK: Bačík – Kollár, Chmelík, Detko (89. Kováč), Riečičiar (86. Prchlík), Prekop, Púček, Pokorný (74. Kopúň), Hruška, Híreš, Ďurovec. Tréner. M. Púček


"15"
MFK Dubnica – FC Slovan Hlohovec  6:0 (3:0)

Hodnotenie: V poslednom domácom zápase tejto sezóny sme chceli hrať kvalitný dynamický futbal a samozrejme vyhrať. Obe veci sa nám s prehľadom podarili a ešte k tomu sme udržali čisté konto. Kľúčom k úspechu bol rýchly gól po ŠS, následne ustátie nádejnej šance, ktorú mali hostia a dva rýchle góly v priebehu 3 minút v závere polčasu. Toto všetko sme zvládli a v druhom polčase sme mohli pristúpiť k striedaniam, vďaka čomu dostali možnosť aj hráči z lavičky. Aj tí sa ukázali v dobrom svetle, čoho výsledkom bolo, to že sme aj v druhom polčase strelili tri góly podobne ako v prvom. Chlapci teda nakoniec strelili šesť pekných gólov ani jede neinkasovali, čo je pekná vizitka pre celý kolektív. Pred posledným zápasom v Komárne sa chlapci víťazne naladili, opäť sme neinkasovali a našim cieľom v najbližšom a zároveň aj v poslednom zápase je túto sériu natiahnuť.

Góly: 4. Rešetka, 20. Pecuš, 22. Cingel, 58. Sepahyar, 63. Rešetka, 68. Sepahyar.

Rozhodoval Čaja.

MFK: Marienka – Olešnaň (36. Sepahyar), Drobena, Rešetka, Urbanec (56. Kukučka), Slivka, Štiblárik, Cingel (45. Sokolík), Cyprian (45. Barták), Pecuš (51. Duvač), Hadzima (36. Kuzma). Tréner M. Kijačik.

FC: Racik – Ballon, Karaba, Sala, Masaryk, Galbavý, Kubička, Švančara, Pekarovič, Gálik, Kupec. Tréner J. Škreňo.


"13"
MFK Dubnica 
– FC Slovan Hlohovec 15:0 (1:0)

Hodnotenie: Dosiahli sme  “povinné“ víťazstvo,  proti súperovi z dolnej časti tabuľky. Od začiatku zápasu to bol súboj nášho útoku so súperovou obranou. Gól Kobezdu v 7. min. nepriniesol požadovaný pokoj a skvalitnenie našej koncovky, naopak nepresným alebo nepripraveným zakončením, sme pomáhali súperovi, aby  dlho odolával nášmu tlaku. Až rýchly sled gólov v úvode druhého polčasu zlomil odpor súpera a skóre postupne narástlo až na konečných 15:0. Potvrdili sme výsledkovo, že sme mužstvo s najvyšším počtom strelených gólov v súťaži, aj keď streleckou mizériou v prvom polčase to tak nepôsobilo.

Góly: Kobezda 3, Miakiš 2, Jambrich 2, Gellér 2, Lacher 2, Štefanec, Kunda, Hajdina, Asani.

Rozhodoval Bulko.

MFK: Plešivčák – Hudák, Golej, Vozňák, Kobezda, Korienek, Miakiš, Haduima, Jambrich, Bičan, Štefanec, Gellér, Kunda, Hajdina, Trojčák, Lacher, Asani. Tréner Ľ. Horňák.

FC: Pastorek – Čonka, Tamajka, Gálik, Schmizing, Gálik, Kozák, Kočí. Tréner J. Škreňo.