Výsledky 03.08.2019

"A"
FK Dubnica and Váhom – FC ŠTK 1914 Šamorín  4:1 (1:1)
Góly: 23. Vaculík, 82. Václav, 85. Dávidík, 88. Levai – 17. Rymarenko.
ŽK: Janco, Nosický – Pančík, Malý, Rymarenko.
Rozhodoval: Kišš. Diváci: 620.
            

V 3. min Digaňa musel zasahovať po strele Pidruchneho, Čurik v 6. min nepotrestal nedorozumenie gólmana s obrancom a po strieľanom centri Janca v 9. min hlavičkoval nad Štefánek. V 12. min donútil k zákroku domáceho brankára zdiaľky Mezovský. V 17. min sa hostia tešili, keď Rymarenko parádne zatočil loptu z priameho kopu do šibenice z 20 metrov – 0:1. Dôrazný Kuzma v súboji s gólmanov v 23. min odštartoval sériu troch rohov a po poslednom Štefánek hlavičkoval do žrde, no Vaculík napálil loptu do siete – 1:1. V 31. min musel Digaňa vyrážať nepríjemný pokus P. Nagyho na roh. V závere polčasu mali domáci zopár náznakov šancí, ale loptu obrana hostí vždy včas odvrátila. Po prestávke mali Dubničania niekoľko závarov v šestnástke, ale lopte sa do siete nechcelo. Hostia boli nebezpeční a v 69. min po Šimčákovej strele loptu usmerňoval hlavou k žrdi Pončák, no tam Digaňa doletel včas a loptu vytlačil na roh. V 82. min preletel center z krídla až k voľnému Václavovi, ktorý sa nemýlil – 2:1. O tri minúty po chybe v zadných radoch Dávidík poslal loptu do prázdnej brány – 3:1 a v 88. min striedajúci Levai zakončil samostatnú akciou štvrtým gólom. Výhra mohla byť vyššia, no V 90. min Laco po úniku vybojoval iba roh.

                                    
FK: Digaňa – Štefánek, Václav, Knižka, Švec, Janco (68. Dávidík), Čurik (87. Laco), Nosický (60. Levai), Kuzma, Pleva, Vaculík. Tréner: Peter Gergely.
FC: Slančík – Pančík, Pončák, P.Nagy, Pidruchnyi (80. Méry), Rymarenko, Magyar (85. Németh), Šimčák, L.Nagy (63. Leginus), Mezovský, Malý. Tréner: Branislav Sokoli.
                
Krátky zostrih zo zápasu si môžete pozrieť TU.