Víkendové výsledky 8.4.-9.4.2017

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A" malo Voľno


"19"
MFK Dubnica – KFC Komárno 2:1 (2:1) 

Hodnotenie: Po  hroznom výkone spred týždňa ,sme dokázali hrať konečne kombinačne ,jednoducho i s častým zakončením..Úvod zápasu vyšiel nad očakávanie už v 6´otvoril skóre Remšík , ktorý dorazil strelu Ondrejíka a za tri minúty to bol Turza po skvelej akcií a prihrávke Gašpara. Súpera sme predčili po každej stránke, dostávali sme sa do šancí, ktoré sme trestuhodne zahadzovali nepresným zakončením alebo skvele chytajúcim brankárom súpera ,ktorý aj s o SÚ č.12 boli najlepší hráči súpera...namiesto vedenia 4:0 to bolo len 2:1,keď po našej ŠSI ušiel s polovice ihriska súperov spomínaný hráč a znížil...druhý polčas sa podobal prvému, hrali sme „do plných“ vytvárali si šance ,ale nedarilo sa nám streliť Ďalší gól, naopak v posledných minútach ušiel SÚ č.12 lenže skvele ho vychytal Vrtík !!! Splnili sme si ďalšie povinné tri body, nevyhli sme sa opäť niektorým zaváhaniam v obrane...v útoku sme boli dominantný, ale chýbalo nám len presné zakončenie!!

Gól: 6. Remšík, 9. Turza.

Rozhodoval Papuča, ŽK: Kučerka – Podhorský, Hupian.

DUBNICA: Vrtík – Holba, Suchánek, Kučerka, Remšík, T.Svatík (65. Bičan), M.Svatík, Gašpar, Homola (58. Meliš), Turza, Ondrejík (73. Stanek). Tréner J. Kamenčík.

KFC: Rjtár – Salma, Podhorský, Hupian (73. Macejko), Kováč, Pócs (85. Rigó), Németh, Jokel, Benyó (9. Havlitus), Kalocsai (55. Lévai), Németh. Tréner E. Nagy.


"17"
MFK Dubnica – KFC Komárno 2:0 (0:0).

Hodnotenie: Súper sa nachádza v tabuľke pod nami / 13. miesto /, ale v stretnutí s ním sme to nemali vôbec ľahké. Začali sme síce aktívne, vytvorili si hneď v úvode gól. príležitosť, ktorú Vrábel nepremenil. Z územnej prevahy ešte zaujali zakončenia hlavou Vrábela a Dohnanského , následne neuznaný gól / ofsajd / po peknej kombinácii Kusovský- Dohnanský – Kováčik. V druhej polovici 1. polčasu namiesto vystupňovania  tlaku a prekonania súperovej obrany , sme vyprodukovali hrubé defenzívne chyby. Najskôr v 23 min. Dubnička prihrával zbytočne dozadu tak, že súperov útočník ju vystihol a v situáci 2:1 brankár Miakiš zachraňoval vyrazením lopty. O niekoľko minút sa Vrábel prezentoval ďaľšou chybou, keď v našom pokut. území po dlhom držaní ju stratil a súper ohrozil našu bránku ! V druhom polčase  sme 4 krát striedali, Dráb priniesol oživenie v ľavom kríd. priestore / prieniky, prípravu na zakončenie i samotné zakončenie /, Matúš spresnil kombinácie v centrálnom priestore , hľadal finál. prihrávkami  spoluhráčov a dokázal aj nebezpečne zakončiť. V 56 min. sa Dohnanský ideálne presadil cez súperovho str. obrancu / inak najlepší hráč na ihrisku /a peknou strelou prekonal  brankára. Dohnanského aktivita priniesla aj druhý gól po prísne nariadenom pokut. kope. Spokojnosť môžeme vyjadriť len s výsledkom , rozhodne nie s väčšinou indiv. výkonov hráčov.

Gól: 56. Dohnanský, 67. Dohnanský pen.

Rozhodoval Opatovský.

DUBNICA: Miakiš - Kusovský, Bokor, Dubnička, Štefánek, Vrábel, Martinek (41. Matúš), Kobela (68. Mutala), Dohnanský, Sehnoutek (49. Derka), Kováčik (41. Dráb). Tréner A. Duriš.

KFC: Hallman – Szalai (56. Gál), Tóth, Spányik, Zvoda, Nagy, Gažo, Molnár (51. K.Szabó), M.Szabó (71. Lakatos), Palacka, Beke. Tréner V. Macek.


"15"
MFK Dubnica – AS Trenčín "B" 4:0 (1:0) 

Hodnotenie: Úvod do stretnutia sme mali presne podľa predstáv, súpera sme prvých 20 minút ani nepustili za svoju polovicu výsledkom čoho bol úvodný gól Drobenu ale aj dve nastrelené tyčky či dva nepremenené samostatné nájazdy. Keďže sme nedokázali náskok navýšiť do našej hry sa pomaly opäť zakrádala nervozita a najmä záver prvého polčasu sme dohrali v kŕči a najmä bez lopty. Po dôraznom dohovore cez polčas sme zvýšili obrátky, čo sa odrazilo aj na ihrisku a behom 10 minút sme už viedli o 3 góly najmä zásluhou agilného Hadzimu. Napokon sme do konca stretnutia pridali ešte štvrtý gól opäť po akcií Hadzimu a zakončení Cingela. Opäť sme ale nedokázali záver stretnutia dohrať na súperovej polovici, chýbal nám väčší pokoj s loptou či v kombinácii ale aj individuálnej hernej zdatnosti. Napriek jasnému víťazstvu a tomu, že súper nevystrelil ani raz do priestoru brány nemôžem byť spokojný s hrou, ktorá okre prvej 20 minútovky nesplnila stanovené ciele -  kombinačný a nátlakový celoplošný futbal. Na druhej strane sme prvý krát v sezóne neinkasovali, čo je pre mužstvo povzbudzujúce do ďalších zápasov.

Góly: 8. Drobena, 41. Cyprian, 50. Hadzima, 52. Cingel.

Rozhodoval Poruban, ŽK: Slivka – Minárik.

DUBNICA: Marienka – Sepahyar, Drobena, Olešňan, Rešetka, Slivka, Matejka (65. Barták), Štiblárik, Cyprian (50. Cingel), Hadzima (65. Sokolík), Pecuš. Tréner M. Kijačik.

AS: Šmulík – Macháčík, Bednár (40. Vyšlan), Murárik, Minárik, Gálik, Ovšonka (40. Mičuda), Svečula, Chlpek, Rokyta, Fabuš. Tréner M. Dzurilla.


"13"
MFK Dubnica – AS Trenčín "B" 1:6 (0:2) 

Hodnotenie: Do zápasu sme vstupovali s odhodlaním pobiť sa s kvalitným súperom o čelo tabuľky. Bol to však súper, ktorý od začiatku dominoval, získal hernú prevahu, bol lepší vo všetkých herných činnostiach. Narušiť jeho hernú pohodu mohla dobrá príležitosť Kobezdu, žiaľ jeho dorážku odvrátil obranca na bránkovej čiare. Výsledkom súperovej prevahy boli góly v 7. a 24. min. Naše príležitosti o zníženie ( Asani, Dobias ) zostali nevyužité. Odhodlanie v druhom polčase zabojovať a pokúsiť sa  otočiť nepriaznivý stav  akoby zostalo na lavičke. Dva rýchle góly v jeho úvode pochovali našu snahu o zdramatizovanie zápasu a ešte zvýšili dominanciu súpera na ihrisku. Jediný náš gól strelil za stavu 0:5 Gellér. Viac ako prvá jarná prehra v súťaži, mrzí rozdiel v hernej kvalite a náš veľký rešpekt zo súpera.

Góly: 46. Gellér.

Rozhodoval Vyletelka.

DUBNICA: Plešivčák – Hudák, Trojčák, Korienek, Vozňák, Hora, Hadzima, Jambrich, Bičan, Dobias, Gellér, Hajdina, Kunda, Asani, Cyprian, Kobezda, Miakiš. Tréner: Ľ. Horňák.

AS: Haško – Bagín, Gago, Ďorďai, Škultéty, Veselý, Zaťko, Gogora, Machara, Svedek. Tréner V. Mojžiš